Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
1. februāris, 2013
Drukāt

Tomātu zupa ar Lapzemes sieru


Foto-Anda KrauzeFoto-Anda Krauze

Sastāvdaļas: Tomāti savā sulā, burkāns, sīpols, tomātu pasta, baziliks, ķiploki, augu eļļa, tortiljas, Lapzemes siers, saldais krējums.

 

Kā gatavot?

Sīpolus, ķiplokus un burkānu sagriež un apcep eļļā. Pievieno tomātu pastu un sautē. Pārliek katliņā, pievieno tomātus savā sulā, baziliku un vāra līdz gatavībai. Pēc tam pievieno saldo krējumu un atkārtoti uzvāra. Visu masu sasmalcina blenderī. Lapzemes sieru uzliek uz tortiljas un cep cepeškrāsnī. Zupu ēd kopā ar šo maizi.

 

 

No restorāna “Čemodāns” klāsta

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+