Tortilja ar liellopu gaļu un lečo – uzēdam meksikāņu gaumē 0
Pagatavošana:
Maltu liellopu gaļu apcep pannā, pārkaisa garšvielas pēc garšas. Pievieno šampinjonu lečo un uzvāra. Sagatavoto malto gaļu pilda tortiljās, pārkaisa mocarellas sieru un liek smalki sagrieztus lapu salātus. Ietin un pasniedz ar skābo krējumu. Ja vēlas, pildītas tortiljas var cept arī cepeškrāsnī.
Reklāma
Reklāma
Labu apetīti!
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts
33
Mājas
12 senlatviešu ticējumi par Jurģu dienu: kāda šī diena, tāda visa vasara?
25
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi
15