Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
3. jūnijs, 2015
Drukāt

Tortilja ar liellopu gaļu un lečo – uzēdam meksikāņu gaumē

Publicitātes foto Publicitātes foto
Sastāvdaļas:

Sastāvdaļas:

Šampinjonu lečo 780 g

600 g maltas liellopu gaļas

Saldā paprika pēc garšas

Garšvielas gaļai pēc garšas

Saulespuķu eļļa cepšanai

150 g mocarellas siera

4 tortiljas

1/2 galviņas “Iceberg” salātu

100 g skābā krējuma

Sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Maltu liellopu gaļu apcep pannā, pārkaisa garšvielas pēc garšas. Pievieno šampinjonu lečo un uzvāra. Sagatavoto malto gaļu pilda tortiljās, pārkaisa mocarellas sieru un liek smalki sagrieztus lapu salātus. Ietin un pasniedz ar skābo krējumu. Ja vēlas, pildītas tortiljas var cept arī cepeškrāsnī.

Labu apetīti!

zeltene

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+