Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
27. augusts, 2014
Drukāt

Tradicionāls garšvielu maisījums
 un tomēr – bez sāls!

Foto - Dainis BušmanisFoto - Dainis Bušmanis

Ar garšvielām ēdienu var dažādot un pārvērst līdz nepazīšanai, tāpēc daudzi ir ļoti piesardzīgi, it īpaši ar dažādiem maisījumiem, kam ir ne tik pazīstamas garšas. Klasiski latviskie garšaugi ir sīpols un ķiploks. Tie tad arī dominē Lauku garšvielas sastāvā. Mainīgās proporcijās garšvielu maisījumā ir pētersīļi, dilles, baziliks. Pozitīvi – tajā nav sāls! Lauku garšvielas piestāvēs gaļas un veģetārajiem ēdieniem.

Ērts fasējums, jo dzirnaviņas pēc tam var atkal uzpildīt.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+