Trauslie cepumi. Saimnieces Marijas Aleksejevas recepte 0
2 jēli olu dzeltenumi,
2 cieti vārīti olu dzeltenumi,
60 g cukura,
120 g sviesta,
200 g miltu,
olas baltums pārsmērēšanai.
Sviestu ar cukuru saberž, pakāpeniski pievieno jēlus dzeltenumus, pēc tam pievieno cieti vārītos dzeltenumus. Iestrādā miltus.
Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem
24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi”
Kokteilis
Magnētiskās vētras 2024. gada aprīļa beigām – visbīstamākās dienas
Veltnē precīzas formas taisnstūri. Ar mīklas ritenīti sagriež, pārsmērē ar olas baltumu un cep.