Mobilā versija
Brīdinājums -0.8°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
15. maijs, 2014
Drukāt

Trauslie kokosriekstu cepumi ar medu un kanēli

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

100 g medus, pusotra tējkarote kanēļa, 2 olu baltumi, 1 ēdamkarote citrona sulas, 120 kokosriekstu skaidiņu, pa 1 ēdamkarotei sīki sagrieztu citronu un apelsīnu sukāžu, 30 cepamās maizītes.

Pagatavošana

Olu baltumus saputo ar citrona sulu, tievā strūklā ietecina medu. Sukādēm pievieno koksriekstu skaidiņas, kanēli, samaisa un pievieno saputotajiem olu baltumiem. Masu liek uz iepriekš cepšanai sagatavotām maizītēm (piemēram, dievmaizītēm vai sausmaizītēm), un cep 15-20 minūtes 160oC temperatūrā.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+