Mobilā versija
-0.8°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
1. jūlijs, 2014
Drukāt

Uzkodu torte ar tunci. Vienkāršāk nekā izskatās! (1)

Foto - bonappetit.lvFoto - bonappetit.lv

Pagatavošanas laiks: 30 min. + laiks ledusskapī
Sarežģītība: vienkāršāk nekā izskatās
Porcijas: forma 20 cm

Sastāvdaļas

300g grieķu/turku jogurts
300-350g maize
300g svaigais siers
150g svaigs gurķis
200g tuncis savā sulā
1/2 sīpols
dilles
mārrutki
100g svaigs gurķis dekoram
sāls, svaigi malti pipari

Pagatavošana

Svaigo sieru sajaukt ar jogurtu, pievienot pēc garšas mārrutkus, smalki sakapātas dilles un sāli.
Gurķi sagriež šķelītēs. Sīpolu smalki sakapāt. Tunci sasmalcināt ar dakšu, pievienot sīpolus, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Formā ar noņemamām malām izklāt kārtu ar maizi, vajadzīgajās vietās maizi sagriežot. Pēc vēlmes var nogriezt garoziņas. Maizes slāni iesmērēt ar 1/3 siera-jogurta masas un pa virsu sakārtot gurķa šķelītes. Uzklāt otru maizes slāni. Pa virsu vienmērīgi izklāt tunča masu. Apsegt ar trešo maizes slāni. Novietot torti ledusskapī līdz pasniegšanai.
Noņemt formas malas un apsmērēt kūku no visām pusēm ar atlikušo siera-jogurta masu. Augšu dekorē ar garām gurķa strēmelēm un dillēm.

         Recepti piedāvā 

bon_apetit_500

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Cilvēki vairs pat necenšas normāli rakstīt, kur nu vēl pārlasīt, ko uzraksta… Viens teikums vienā formā, cits citā. Latviešu cilvēkam smadzenes “jāsalauž”, lai recepti izlasītu.

Draugiem Facebook Twitter Google+