Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
29. augusts, 2015
Drukāt

Vafeles ar augļu biezpienu. Burvīgas brīvdienu brokastis!

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock
Sastāvdaļas

4 porcijām
5 olas
65 g cukura
250 g biezpiena
1 šķipsniņa vaniļas cukura
150 g miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
50 g sviesta
1 šķipsniņa sāls
5 ēdamkarotes piena
1 ēdamkarote jāņogu sīrupa
100 g dažādu ogu
Pistācijas pārkaisīšanai
Taukvielas vafeļu pannas ieziešanai
Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks cepšanai)
Katrā porcijā apm. 513 kcal/2150 kJ

Pagatavošana

1. Olas sajauc ar cukuru, 150 g biezpiena un vaniļas cukuru. Iecilā miltus un cepamo pulveri, pagatavo viendabīgu mīklu. Sviestu izkausē katliņā un pievieno mīklai, pasāla. Visu rūpīgi sajauc.

2. Sakarsē un ietauko vafeļu cepamo pannu. Uz karstās virsmas uzlej trīs ēdamkarotes mīklas, cep vafeles.

3. Atlikušo biezpienu sajauc ar pienu un jāņogu sīrupu. Ogas nomazgā, noliek nožūt. Iecilā biezpienā, pārkaisa ar pistācijām un pasniedz ar vafelēm.

26 g olbaltumvielu, 20 g tauku, 53 g ogļhidrātu

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+