Mobilā versija
Brīdinājums -0.1°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
16. oktobris, 2014
Drukāt

Vafeļu tortīte ar svaigām ogām. Bez cepšanas!

tortite
Sastāvdaļas

0,5 glāze medus
200 g cukura
50 g saldkrējumas sviesta
Gatavas vafeles
Avenes vai citas ogas rotāšanai

Pagatavošana

1. No gatavām vafeļu plāksnītēm izgriež vienādas sirsniņas. Medu sasilda, iesijā cukuru un vāra, līdz pilnībā izkusis. Pievieno sviestu, samaisa un pavāra vēl 1-2 minūtes.

2. Noliek vafeļu sirsniņu uz pamatnes, pārziež ar gatavo medus krēmu, virsū liek nākamo vafeli. Izveido četras tādas kārtas. Pasniedzot pārlej ar kausētu šokolādi un rotā ar svaigām ogām.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+