Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
12. maijs, 2014
Drukāt

Valdorfa salāti ar bumbieriem un kūpinātu vistu

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Nepieciešams

1 salātu galviņa
2 seleriju kāti
1 sarkanais pipars
25 g valriekstu pusīšu
75 g zaļo vīnogu
1 bumbieris
225 g kūpinātas vistas

Mērcei

2 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
2 ēdamkarotes majonēzes
2 ēdamkarotes skaidiņās sarīvēta gurķa
1 tējkarote sasmalcinātu sīpolu
1/2 tējkarotes sasmalcināta estragona
Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Salātlapas saplūkā. Piparus iztīra un sagriež sloksnītēs, arī vīnogas pārgriež uz pusēm un iztīra sēklas. Vistai noņem ādu, atdala no kauliem, sagriež.

Bumbieri nomizo, iztīra sagriež šķēlītēs.

Lielā salātu traukā samaisa salātus, selerijas piparus, riekstus, bumbieri un vistu.

Mērcei jogurtu sajauc ar majonēzi, gurķi, sīpoliem un estragonu, labi samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Mērci var arī pagatavot iepriekš un uzglabāt ledusskapī trīs dienas.

Pirms pasniegšanas salātiem pārlej mērci un labi samaisa. Dekorē ar bumbiera šķēlītēm un svaiga estragona zariņiem.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+