Foto – Shutterstock

Valdorfa salāti ar bumbieriem un kūpinātu vistu 0

Nepieciešams

1 salātu galviņa
2 seleriju kāti
1 sarkanais pipars
25 g valriekstu pusīšu
75 g zaļo vīnogu
1 bumbieris
225 g kūpinātas vistas

Reklāma
Reklāma

Mērcei

Notriektā tautumeita 7
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
SVF: Krievijas ekonomika augs straujāk par visām pasaules attīstītajām ekonomikām 137
Lasīt citas ziņas

2 ēdamkarotes jogurta bez piedevām
2 ēdamkarotes majonēzes
2 ēdamkarotes skaidiņās sarīvēta gurķa
1 tējkarote sasmalcinātu sīpolu
1/2 tējkarotes sasmalcināta estragona
Sāls un pipari pēc garšas.

Pagatavošana

Salātlapas saplūkā. Piparus iztīra un sagriež sloksnītēs, arī vīnogas pārgriež uz pusēm un iztīra sēklas. Vistai noņem ādu, atdala no kauliem, sagriež.

Bumbieri nomizo, iztīra sagriež šķēlītēs.

CITI ŠOBRĪD LASA

Lielā salātu traukā samaisa salātus, selerijas piparus, riekstus, bumbieri un vistu.

Mērcei jogurtu sajauc ar majonēzi, gurķi, sīpoliem un estragonu, labi samaisa, pievieno sāli un piparus pēc garšas.

Mērci var arī pagatavot iepriekš un uzglabāt ledusskapī trīs dienas.

Pirms pasniegšanas salātiem pārlej mērci un labi samaisa. Dekorē ar bumbiera šķēlītēm un svaiga estragona zariņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.