Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
13. februāris, 2013
Drukāt

Valdorfa salāti (1)

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece

Sastāvdaļas: Sarkanās un zaļās vīnogas (bez kauliņiem), seleriju kāti, āboli, valrieksti, citrons, bifido jogurts bez piedevām.

 

Kā gatavot?

Nomazgātas vīnogas griež uz pusēm, seleriju kātus un ābolus – nelielos gabaliņos. Visu liek salātu traukā, pievieno drupinātus valriekstus. Pēc garšas pieber garšvielas – sāli un piparus – un iespiež nedaudz citronu sulas. Samaisa ar balto bifido jogurtu bez piedevām.

 

Gatavoja restorāna “Aleksandrs” pavārs Ivars Rudiņiks

 

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Loti gardi salatini.

Draugiem Facebook Twitter Google+