Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
23. decembris, 2014
Drukāt

Gardie vaniļas radziņi

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 250 g kviešu miltu

• 200 g cieta sviesta

• 100 g pūdercukura

• 200 g lazdu riekstu

• 4 ēdamkarotes vaniļas cukura

• ½ tējkarotes cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes skābā krējuma

• 100 g šokolādes glazūras

• 40 g pūdercukura

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+