Mobilā versija
Brīdinājums +9.1°C
Guntra, Marianna, Ginters
Trešdiena, 20. septembris, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Gardie vaniļas radziņi

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 250 g kviešu miltu

• 200 g cieta sviesta

• 100 g pūdercukura

• 200 g lazdu riekstu

• 4 ēdamkarotes vaniļas cukura

• ½ tējkarotes cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes skābā krējuma

• 100 g šokolādes glazūras

• 40 g pūdercukura

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

 

Pievienot komentāru

Siguldas novada pašvaldība meklēs iespēju iežogot piesārņoto Saltavotu (6)Siguldas novada pašvaldība meklēs iespēju sadarboties ar Saltavota īpašnieku un iežogot avotu.
Draugiem Facebook Twitter Google+