Mobilā versija
+4.1°C
Eleonora, Ariadne
Otrdiena, 21. februāris, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Gardie vaniļas radziņi

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 250 g kviešu miltu

• 200 g cieta sviesta

• 100 g pūdercukura

• 200 g lazdu riekstu

• 4 ēdamkarotes vaniļas cukura

• ½ tējkarotes cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes skābā krējuma

• 100 g šokolādes glazūras

• 40 g pūdercukura

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

 

Pievienot komentāru

TV3: Eksprezidents Bērziņš un LU rektors Muižnieks ar aplausiem sveic filmu par Krimas aneksiju (45)Uz Rīgu šonedēļ bija atbraukusi Krievijas delegācija, ko vadīja Krievijas tirdzniecības un rūpniecības kamera. To uzņēma Rīgas mērs, zemkopības un arī ekonomikas ministrs, vēsta raidījums "Nekā personīga".
Draugiem Facebook Twitter Google+