Mobilā versija
-2.9°C
Tenis, Dravis
Otrdiena, 17. janvāris, 2017
23. decembris, 2014
Drukāt

Gardie vaniļas radziņi

Foto - Aija GeidaFoto - Aija Geida
Sastāvdaļas:

• 250 g kviešu miltu

• 200 g cieta sviesta

• 100 g pūdercukura

• 200 g lazdu riekstu

• 4 ēdamkarotes vaniļas cukura

• ½ tējkarotes cepamā pulvera

• 2 ēdamkarotes skābā krējuma

• 100 g šokolādes glazūras

• 40 g pūdercukura

Miltus sajauc ar sviestu, skābo krējumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru. Pievieno blenderī smalki sasmalcinātus lazdu riekstus un samīca mīklu. Ļauj 40 minūtes atpūsties ledusskapī.

No mīklas veido plānus cepumus – radziņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepampapīru, un cep, līdz tie ir zeltaini brūni (+180 °C aptuveni 10 minūtes).

Izkausē šokolādes glazūru (var mazos iepakojumos nopirkt veikalos) un katru radziņu iemērc šokolādē. Uzkaisa pūdercukuru.

 

Pievienot komentāru

VIDEO: Pārdaugavā no kravas automašīnas izbirst kastes ar aluRīgā šodien, kravas automašīnai strauji bremzējot, uz ielas izbirušas kastes ar alu, pastāstīja Valsts policijas preses pārstāve Līna Kaļķe.
"Jā, jā, jā, kļūdījāmies!" Auto žurnālists Pauls Timrots par "Zebras" traci (2)“Jā, jā, jā, kļūdījāmies! Esam gatavi saņemt līgumā noteikto sodu par pērnā gada sižetiem, kas tapa sadarbībā ar Rīgas domes Satiksmes departamentu.
Draugiem Facebook Twitter Google+