Foto – Anda Krauze

Vasaras lapu salāti ar ceptu Ķimeņu sieru un dārzeņiem 
 0

400 g ķimeņu siera, 300 g lapu salātu, svaigie dārzeņi (pēc izvēles), 1 ola, 2 ēdamkarotes miltu, rīvmaize, 1 tējkarote sinepju, cukurs (pēc garšas), 2 ēdamkarotes balzametiķa, 150 ml olīveļļas.

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Lasīt citas ziņas

Sieru sagriež nelielos gabaliņos, apviļā miltos, tad sakultā olā un rīvmaizē. Otrais panējums — olā un atkal rīvmaizē. Liek fritēt lielā eļļas daudzumā, līdz siers kļūst zeltaini brūns.

Sinepes, cukuru un balzametiķi sakuļ, pakāpeniski pievieno olīveļļu, līdz sabiezē. Salātu lapas un dārzeņus sagriež nelielos gabaliņos, pievieno sāli un piparus, pārlej ar mērci. Pasniedz ar siltu sieru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs Roberts Abrams

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.