Mobilā versija
+2.1°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
25. jūnijs, 2015
Drukāt

Salāti ar marinētu un grilētu vistas fileju. Ideāli piknikam!

Foto-Baiba BucenieceFoto-Baiba Buceniece
Sastāvdaļas:

vistas fileja, salātu lapas, svaigs gurķis, ķiršu tomāti, valrieksti vai citi rieksti, paprika, avokado, svaigs vai konservēts ananass, garšviela vistai. Mērcei: balzametiķis, olīveļļa, sāls, cukurs.

 

Kā gatavot?

Vistas fileju pārkaisa ar garšvielu vistas gaļai, atstāj marinēties 10 – 15 minūtes.

Pēc tam cep uz grila vai pannas, līdz gatava.

Sagriež vidēji plānās sloksnītēs.

Uz šķīvja kārto salātu lapas, pāri – ķiršu tomātu pusītes, gurķa gabaliņus, papriku, avokado šķēlītes, ananasa kubiciņus un riekstus.

Viegli pārlej ar balzametiķa un eļļas mērci, kam pievienots cukurs un sāls. Pāri kārto vistas filejas sloksnītes.

Krodziņa “Ķirmis” šefpavāra Andreja Stepanova recepte

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+