Vasarīgi augļu salāti. Vienkārši, krāsaini, veselīgi 0
Nepieciešams
3 āboli
2 apelsīni
2 banāni
2 kivi
4 aprikozes
200 g saldo ķiršu
200 g vīnogu
Reklāma
Reklāma
Gatavošana
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri
69
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
19
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas
15
Visus augļus nomazgā un, ja nepieciešams, notīra miziņu. Ķiršus un vīnogas sagriež uz pusēm un izņem kauliņus.
Ābolus, apelsīnus, banānus un kivi sagriež mazos gabaliņos. Visu liek dziļā bļodā, samaisa.
Pasniedz deserta trauciņos, rotātus ar putukrējuma “cepurīti”.