Mobilā versija
+0.2°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
8. augusts, 2014
Drukāt

Vasarīgi augļu salāti. Vienkārši, krāsaini, veselīgi

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Nepieciešams
3 āboli
2 apelsīni
2 banāni
2 kivi
4 aprikozes
200 g saldo ķiršu
200 g vīnogu

Gatavošana

Visus augļus nomazgā un, ja nepieciešams, notīra miziņu. Ķiršus un vīnogas sagriež uz pusēm un izņem kauliņus.

Ābolus, apelsīnus, banānus un kivi sagriež mazos gabaliņos. Visu liek dziļā bļodā, samaisa.

Pasniedz deserta trauciņos, rotātus ar putukrējuma “cepurīti”.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+