Mobilā versija
+5.7°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Vecrīgas kafija

kokciks_2487

Sastāvdaļas. 25 ml kafijas liķiera Moka, 25 ml Rīgas melnā balzama, 200 ml kafijas, saldais krējums.

 

Kā gatavot?

Pagatavo vidēji stipru kafiju. Lai dzērienā nepeldētu biezumi, mājas apstākļos izmanto kafijas spiedkannu. Pielej liķieri un balzamu. Ja vēlas, var pievienot šokolādes sīrupu. Sakuļ putukrējumu, kuram pievieno garšvielas pēc izvēles. Putukrējuma torni rotā ar rīvētu šokolādi, kafijas pupiņām un zemenēm.

 

Gatavoja restorāna “Bbārs” bārmenis Andris Reizenbergs.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+