Foto-Anda Krauze

Veģetārais burgers
 0

Recepti piedāvā šefpavāri Eduards Fatjanovs un Filips Petrenko.

Reklāma
Reklāma

SASTĀVDAĻAS

RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Lasīt citas ziņas

Hamburgera maizīte, pesto mērce, krējums, Čedaras siers, romiešu salāti, svaigs tomāts, saulē kaltēti tomāti, Filadelfijas siers. Veģetārajai kotletei: paprika, pupiņu maisījums, sēnes, sīpoli.

KĀ GATAVOT?

Vispirms pagatavo dārzeņu kotleti – apceptam sīpolam un sēnēm pievieno smalki sakapātu papriku un samaltas, novārītas pupiņas. No šīs masas veido kotleti, ko apcep no abām pusēm. Liek uz pusēm pārgrieztā hamburgera maizītē, virsū – Čedaras siera šķēli, romiešu salātus, svaiga tomāta šķēli, pesto, kam pievienots krējums, saulē kaltētus tomātus un Filadelfijas sieru.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.