Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
7. februāris, 2014
Drukāt

Veģetārais čilli ar četru veidu pupiņām (1)

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Ilustratīvs attēls

Ziemas periodā jo īpaši cilvēkiem, kas neēd gaļu,jeb veģetāriešiem, nereti ir krietni sarežģītāk izdomāt jaunas ierosmes gardām maltītēm. Tāpēc “Rimi” veselīgas ēšanas kustības “Aikāgaršo” šefpavārs Normunds Baranovskis piedāvā receptes veģetāriešiem, kas rosinās jaunas maltītes pagatavošanai.

Pagatavošana laiks: 45 minūtes
Porcija: 4 cilvēkiem

Nepieciešams

Četru veidu pupiņas – 400 g
Konservēta, vārīta vai saldēta kukurūza – 200 g
Šalotes sīpols – 2 gab.
Ķiploks – 4 daiviņas
Burkāns – 1 gab.
Sarkanā paprika – 1 gab.
Tomātu biezenis – 400 ml
Vorčesteras mērce – 2 ēdamk.
Dārzeņu buljons – 200 ml
Kumins (romiešu ķimenes) – 1 tējk.
Brūnais cukurs – 1 ēdamk.
Asais čili – 1 gab.
Citronzāle – 1 gab.
Ingvers – 1/3 tējk.
Sāls un pipari – pēc garšas
Zaļumi (kindza, lociņi, pētersīļi) – 3 saujas
Tortiljas – 8 gab.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Vai tā recepte nav brazīļu ēdiens -FEŽUADA?

Draugiem Facebook Twitter Google+