Foto – edalite.ru

Veģetārais grils – veselīga alternatīva Jāņu šašlikam 0

Sastāvdaļas – kabači, baklažāni, tomāts, paprika, sīpoli, šampinjoni, ķiploki, svaiga citrona sula, olīveļļa, sāls, pipari, kaltēts baziliks.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija 174
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā 55
“Krievi mūs burtiski aprīs!” Ukraiņu komandieris skaidro iespējamās kara pauzes briesmas
Lasīt citas ziņas

Visus dārzeņus nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež ripiņās, ne biezākās par 1 cm. Baklažānus liek sālītā ūdenī, lai noņemtu rūgtumu.

Tomātus un sīpolu sagriež četrās daļās.

No paprikas izņem sēkliņas un sagriež četrās daļās un tās vēl uz pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visus dārzeņus un šampinjonus, izņemot tomātus, izliek lielā traukā. Sāla, piparo un aplej ar olīveļļu, samaisa. Pievieno sausu baziliku, samaisa. Atstāj uz 1015 minūtēm.

Apber tomātus ar sāli.

Liek dārzeņus un sēnes uz iesmiem. Gatavo 1520 minūtes, mainot puses.

Kamēr gatavojas dārzeņi, mazos gabaliņos sagriež ķiploku. Kad dārzeņi gatavi, apber ar ķiplokiem un apslaka ar citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.