Mobilā versija
+7.7°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
22. jūnijs, 2014
Drukāt

Veģetārais grils – veselīga alternatīva Jāņu šašlikam

Foto - edalite.ruFoto - edalite.ru

 Sastāvdaļas: kabači, baklažāni, tomāts, paprika, sīpoli, šampinjoni, ķiploki, svaiga citrona sula, olīveļļa, sāls, pipari, kaltēts baziliks.

Visus dārzeņus nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež ripiņās, ne biezākās par 1 cm. Baklažānus liek sālītā ūdenī, lai noņemtu rūgtumu.

Tomātus un sīpolu sagriež četrās daļās.

No paprikas izņem sēkliņas un sagriež četrās daļās un tās – vēl uz pusēm.

Visus dārzeņus un šampinjonus, izņemot tomātus, izliek lielā traukā. Sāla, piparo un aplej ar olīveļļu, samaisa. Pievieno sausu baziliku, samaisa. Atstāj uz 10-15 minūtēm.

Apber tomātus ar sāli.

Liek dārzeņus un sēnes uz iesmiem. Gatavo 15-20 minūtes, mainot puses.

Kamēr gatavojas dārzeņi, mazos gabaliņos sagriež ķiploku. Kad dārzeņi gatavi, apber ar ķiplokiem un apslaka ar citrona sulu

 

Recepte no edalite.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+