Foto – edalite.ru

Veģetārais grils – veselīga alternatīva Jāņu šašlikam 0

Sastāvdaļas – kabači, baklažāni, tomāts, paprika, sīpoli, šampinjoni, ķiploki, svaiga citrona sula, olīveļļa, sāls, pipari, kaltēts baziliks.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
Jau rīt Krievijas raķetes var lidot uz jebkuru valsti. Zelenskis par iespējamiem draudiem Eiropai
Kokteilis
FOTO. Ieva Brante demonstrē lielisku veidu, kā parādīt krāpniekiem viņu īsto vietu
Lasīt citas ziņas

Visus dārzeņus nomazgā. Baklažānus un kabačus sagriež ripiņās, ne biezākās par 1 cm. Baklažānus liek sālītā ūdenī, lai noņemtu rūgtumu.

Tomātus un sīpolu sagriež četrās daļās.

No paprikas izņem sēkliņas un sagriež četrās daļās un tās vēl uz pusēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Visus dārzeņus un šampinjonus, izņemot tomātus, izliek lielā traukā. Sāla, piparo un aplej ar olīveļļu, samaisa. Pievieno sausu baziliku, samaisa. Atstāj uz 1015 minūtēm.

Apber tomātus ar sāli.

Liek dārzeņus un sēnes uz iesmiem. Gatavo 1520 minūtes, mainot puses.

Kamēr gatavojas dārzeņi, mazos gabaliņos sagriež ķiploku. Kad dārzeņi gatavi, apber ar ķiplokiem un apslaka ar citrona sulu.