Mobilā versija
-0.3°C
Meta, Sniedze
Piektdiena, 2. decembris, 2016
9. maijs, 2014
Drukāt

Veģetārs, gards ēdiens ar tomātiem un sieru

Foto - ShutterstockFoto - Shutterstock

Sastāvdaļas:

mājas siers panējumam 300 g
3 lieli tomāti un 4-5 – mazāki
250 g zaļo zirnīšu
150 g skābais krējums
2 ēdamkartes gī sviesta
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote ķimeņu
1 tējkarote kurkumas
2 tējkarotes sāls

Blanšē tomātus, t.i., tomātus aplej ar verdošu ūdeni un 15 minūtes patur tajā. Attīra no miziņām.
Sagriež nelielos gabaliņos.

Uz pannas izškīdina gī sviestu un iemet tajā apcept ķimenes un sinepes.

Kad sinepes sāk “lēkāt”, pagaida pusminūti, kamēr rodas patīkama smarža, pievienojam tomātus. Apcep 10 līdz 15 minūtes.

Pievieno gabaliņos sagrieztu panīru (mājas sieru) un  zirņus.

Tāpat uzreiz pievieno kurkumu un sāli, samaisa un atstāj uz uguns uz piecām minūtēm. Nogriež uguni un atstāj uz 10 līdz 15 minūtēm, pēc tam pievieno skābo krējumu (ja pievienos ātrāk, tā var savelties no augstās temperatūras.

Ēdiens labi sader ar rīsiem.

Recepte no kurkuma.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+