Daiņa Bušmaņa foto

Velsas pīrāgs
 0

SASTĀVDAĻAS 400 g liellopa filejas, 200 g baraviku, 50 g šķiņķa, 250 g kārtainās mīklas, 3 olu dzeltenumi, 50 g sinepju, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Liellopa fileju iesāla un iepiparo. Liek uz uzkarsētas pannas un olīveļļā no visām pusēm apcep. Sagrieztas baravikas, kam pievienots sāls un pipari, apcep uz pannas. Uz pārtikas plēves citu pie citas izklāj Parmas šķiņķa šķēles. Pāri klāj cepto baraviku masu, tajā ietin liellopa fileju. Izveltnē mīklu, malas apziež ar olas dzeltenumu un tajā ietin satīto fileju. Vēlreiz apziež ar olas dzeltenumu, iegriež, pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 līdz 15 min.

Gatavaoja Jūrmalas restorāna “Laivas” šefpavārs Jānis Eislers