Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
22. septembris, 2014
Drukāt

Velsas pīrāgs


Daiņa Bušmaņa fotoDaiņa Bušmaņa foto

SASTĀVDAĻAS 400 g liellopa filejas, 200 g baraviku, 50 g šķiņķa, 250 g kārtainās mīklas, 3 olu dzeltenumi, 50 g sinepju, sāls, pipari.

KĀ GATAVOT? Liellopa fileju iesāla un iepiparo. Liek uz uzkarsētas pannas un olīveļļā no visām pusēm apcep. Sagrieztas baravikas, kam pievienots sāls un pipari, apcep uz pannas. Uz pārtikas plēves citu pie citas izklāj Parmas šķiņķa šķēles. Pāri klāj cepto baraviku masu, tajā ietin liellopa fileju. Izveltnē mīklu, malas apziež ar olas dzeltenumu un tajā ietin satīto fileju. Vēlreiz apziež ar olas dzeltenumu, iegriež, pārkaisa ar sāli. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 10 līdz 15 min.

 

Gatavaoja Jūrmalas restorāna “Laivas” šefpavārs Jānis Eislers

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+