Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Trešdiena, 7. decembris, 2016
11. marts, 2014
Drukāt

Veselīgs auzu pārslu našķis ar riekstiem un šokolādi (3)

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

SASTĀVDAĻAS

200 g auzu pārslu, 125 g sviesta, 125 g brūnā cukura, 3 ēd. k. cukura sīrupa vai medus. Piedevas: rozīnes, sezama sēklas, grauzdētas ķirbju sēklas, žāvēti ķirši. Var pievienot arī riekstus, šokolādi, dzērvenes, saulespuķu sēklas vai citas sēklas un žāvētos augļus.

KĀ GATAVOT?

Uz lēnas uguns, lēnām maisot, karsē sviestu, sīrupu un cukuru, līdz sviests un cukurs izkusis.

Izkausētajā masā klāt ber sausās izejvielas. Labi samaisa.

20 x 20 cm lielā pannā ieklāj cepamo papīru, izlej sagatavoto masu un izlīdzina.

Cep 30 – 40 min 175° C, līdz kļūst zeltaini brūnas.

Sagriež gabaliņos, atdzesē, pasniedz ar tēju, kafiju, pienu.

 

Pievienot komentāru

Komentāri (3)

  1. Loti gards naskis sanaaca. Nodarbojos ar sportu regulaari un dodu prieksroku sim gardumam, nevis pirktiem cepumiem veikalaa. Vismaz zinu no kaa ir gatavots 🙂 Paldies par recepti!

  2. Tikai drosmīgs cilvēks šo var nosaukt par veselīgu:)

  3. Verētu noteikti būt garšīgi, bet kur veselīgums ar tādu daudzumu sviesta? 🙂

Draugiem Facebook Twitter Google+