Foto – Anda Krauze

Veselīgs auzu pārslu našķis ar riekstiem un šokolādi 0

Sastāvdaļas

200 g auzu pārslu, 125 g sviesta, 125 g brūnā cukura, 3 ēd. k. cukura sīrupa vai medus. Piedevas: rozīnes, sezama sēklas, grauzdētas ķirbju sēklas, žāvēti ķirši. Var pievienot arī riekstus, šokolādi, dzērvenes, saulespuķu sēklas vai citas sēklas un žāvētos augļus.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
Atradusies pirms 13 gadiem pazudusi meitene, kura savulaik neatgriezās mājās no skolas 15
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Uz lēnas uguns, lēnām maisot, karsē sviestu, sīrupu un cukuru, līdz sviests un cukurs izkusis.
Izkausētajā masā klāt ber sausās izejvielas. Labi samaisa.
20 x 20 cm lielā pannā ieklāj cepamo papīru, izlej sagatavoto masu un izlīdzina.
Cep 30 – 40 min 175° C, līdz kļūst zeltaini brūnas.
Sagriež gabaliņos, atdzesē, pasniedz ar tēju, kafiju, pienu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.