Mobilā versija
+2.0°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
1. janvāris, 2015
Drukāt

Viegli pagatavojama siera zupiņa – atslodze pēc svētkiem (4)

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – neliels burkāns, sīpols, 4 vidēji kartupeļi, 1,5 – 2 iepakojumi kausētā siera (pēc garšas un vēlmēm). Zupai var pievienot sēnes, garneles, saldo piparu pēc garšas un vēlmēm.

Pagatavošana.

Kartupeļus nomizo, sagriež nelielos gabaliņos un liek vārīties.

Burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež un viegli apcep augu eļļā uz pannas.

Burkānus ar sīpolu pievieno kartupeļiem, visu pavāra 5 minūtes.

Pievieno sieru, visu kārtīgi izmaisa, līdz siers ir izšķīdis. Pievieno sāli pēc garšas un vāra zupu apmēram 25 minūtes.

Ja ir vēlme, zupu var sablenderēt, tad tā būs kā biezzupa.

Pirms pasniegšanas zupu var pārkaisīt ar sasmalcinātiem zaļumiem vai apgrauzdētiem maizītes gabaliņiem.

Pievienot komentāru

Komentāri (4)

  1. bus japamegina.vajadzetu but garsigai!

  2. tā nu gan ir drīzāk īsta dziļumbumba , piemērota paģirām

  3. Divas paciņas kausētā siera? Tā nu nemaz nav atsoldze, ja paskatās, cik kalorijas ir 100 g šāda brīnuma! Labāk vienkārši dārzeņu zupu uztaisīt.. Nemaz nav sarežģīti un ne tur liekas kalorijas, piedevas un smaguma.

  4. Parasta sēņu zupa!!! Ko te mozgas čakarē!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+