Mobilā versija
Brīdinājums +27.6°C
Melānija, Imanta
Sestdiena, 19. augusts, 2017
13. jūnijs, 2014
Drukāt

Vienkārši pagatavojams zemeņu liķierītis

Foto - Shutterstock.comFoto - Shutterstock.com

2 kg svaigu zemeņu saspaida un liek lielā stikla pudelē, pārlej ar 2 litriem 96º alkohola.
Divas nedēļas tur istabas temperatūrā,
ik pa laikam sakratot. Pēc tam uz šo daudzumu pievieno 3 kg cukura, kas izšķīdināts 1–1,5 l ūdens.

 

Recepte no Valdas Laugales grāmatas “Zemenes”

Pievienot komentāru

Sapratu, ka te galvenais ir "stabilitāte" – Smiltēns izstājas no cīņas (5)Līdzšinējais “Vienotības” priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns nekandidēs uz partijas priekšsēdētāja amatu. Viņš pametīs partiju un arī “Vienotības” frakciju Saeimā.
Valsts apmaksāto studiju vietu sadale tradīciju varā (1)Darba tirgus prognozes valsts apmaksāto studiju vietu sadali ietekmē tikai daļēji
Draugiem Facebook Twitter Google+