Mobilā versija
-4.3°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Otrdiena, 6. decembris, 2016
18. jūnijs, 2012
Drukāt

Viltotie siera pīrādziņi


Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas: 200 g kviešu miltu, 200 g auksta sviesta, 200 g kartupeļu biezeņa, šķipsniņa sāls.

 

Kā gatavot?

Kartupeļus novāra un rūpīgi saspaida (tā, lai nepaliek gabaliņi). Kad pilnīgi atdzisuši, gatavo mīklu: sajauc ar aukstu sviestu un kviešu miltiem, pievieno šķipsniņu sāls. Mīklu rokās nav ieteicams sildīt, to ātri sajauc un noliek atpūsties ledusskapī vismaz uz 30 minūtēm. Pēc tam izveido mazus pīrādziņus un cep tos pavisam gaiši brūnus (pildījumu nevajag!). Iznāk garšīgi viltotie siera pīrādziņi. Svarīgi tos nesadedzināt brūnus, tad vairs nav mīkstās, patīkamās konsistences, jo kļūst ļoti cieti. Garšo pēc siera, lai gan šis produkts pat blakus nav stāvējis.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+