Foto – Fotolia

Virtuļi ar šokolādi un pūdercukuru. Grēcīgi gardi! 0

Pagatavošana

1. Bļodā sakuļ sviestu ar cukuru un olām. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, muskatriekstu un kanēli, iecilā sviesta un olu masā. Pievieno pienu un iemīca viendabīgu mīklu.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

2. Mīklu izveltnē uz miltiem apkaisītās darbvirsmas aptuveni 2 cm biezumā. Ar divām glāzēm vai cepumu formām izgriež dažāda lieluma mīklas apļus, atstāj 30 minūtes nogatavoties.

3. Palielā katlā vai fritēšanas traukā sakarsē eļļu līdz 180 °C, tajā no abām pusēm (katru pusi aptuveni piecas minūtes) cep virtuļus. Kad tie uzpeld virspusē, tos izņem ar karoti un liek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.

CITI ŠOBRĪD LASA

4. Pirms pasniegšanas virtuļus apkaisa ar pūdercukuru vai pārlej ar glazūru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.