Mobilā versija
+4.1°C
Sabīne, Sarma, Klaudijs
Pirmdiena, 5. decembris, 2016
23. augusts, 2015
Drukāt

Virtuļi ar šokolādi un pūdercukuru. Grēcīgi gardi!

Foto - FotoliaFoto - Fotolia

Pagatavošana

1. Bļodā sakuļ sviestu ar cukuru un olām. Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli, muskatriekstu un kanēli, iecilā sviesta un olu masā. Pievieno pienu un iemīca viendabīgu mīklu.

2. Mīklu izveltnē uz miltiem apkaisītās darbvirsmas aptuveni 2 cm biezumā. Ar divām glāzēm vai cepumu formām izgriež dažāda lieluma mīklas apļus, atstāj 30 minūtes nogatavoties.

3. Palielā katlā vai fritēšanas traukā sakarsē eļļu līdz 180 °C, tajā no abām pusēm (katru pusi aptuveni piecas minūtes) cep virtuļus. Kad tie uzpeld virspusē, tos izņem ar karoti un liek uz papīra dvieļa, lai notecētu liekā eļļa.

4. Pirms pasniegšanas virtuļus apkaisa ar pūdercukuru vai pārlej ar glazūru.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+