Mobilā versija
+0.1°C
Antonija, Anta, Dzirkstīte
Trešdiena, 7. decembris, 2016
13. marts, 2012
Drukāt

Vislabākā – sausa malka

malka3

“Nopirku sveķainus galdniecības atgriezumus. Tie deg ļoti labi ar karstu liesmu. Vai tā nebojās skursteni?” 
Vita V. Rīgā

 

Jo malka ir sausāka, jo tai ir lielāka siltuma atdeve. “Slapju malku ar mitrumu virs 50% pat nerentējas dedzināt,” uzsver SIA “Junels” skursteņslauķis Artis Vanags. Tādēļ malku pirms lietošanas gadu žāvē. Laba, sausa malka skurstenim nekādu skādi nenodarīs, drīzāk to iztīrīs no aplikuma. Galdniecības atgriezumi noder gan iekuram, gan kurināšanai.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+