Mobilā versija
+2.9°C
Niklāvs, Nikola, Nikolajs, Niks
Otrdiena, 6. decembris, 2016
24. janvāris, 2014
Drukāt

Vista ar apelsīnu glazūru

Foto - liveinternet.ruFoto - liveinternet.ru

Sastāvdaļas:

800 g palielu vistas krūtiņu, sagrieztas plānos sloksnītēs

1/2 sarkanā zaļā paprika, sagriezta plānās šķēlītēs

1/2 vidēja lieluma sarkanā pipara, smalki sagriezti

1 neliels sarkanais asais pipars, sagriezts

1 neliels asais pipars gabaliņos

1 apelsīns (ar miziņu)

2-3 ēdamkarote olīveļļas

1/4 ēdamkarotes ķimeņu

1/2 ēdamkarotes maltas paprikas garšvielas

1 ēdamkarote sezama sēkliņu

nedaudz safrāna

1 ēdamkarote medus

sāls pēc garšas

1/2 ēdamkarotes kartupeļu cietes

1/2 ēdamkartoes augsta ūdens

Kā gatavot?
Ieliet eļļu pannā, uzsildīt. Ielikt zaļo piparu, sīpolu un aso piparu. Sasālīt un cept, kamēr dārzeņi kļūst mīksti. Kad tie gatavi, likt uz šķīvja.
Pievieno vēl eļļu un ieliek vistas gabaliņus. Sasāla un cep uz vidējas uguns. Kad vista sāk iegūt zeltainu nokrāsu, pievieno ķimenes, papriku, sezama sēkliņas, safrānu un apelsīna miziņu. Kārtīgi samaisa. Pievieno papriku un sīpolu. Tad – medu un apelsīnu sulu.

Samaisa cieti ar aukstu ūdeni un nelielā strūkliņā pielejiet mērcē. Pavāriet, līdz mērce sabiezē.

 

Recepte no liveinternet.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+