Vista ar augļu pildījumu. Recepte konkursam! 0

Esam saņēmuši pirmo recepti konkursam “Mana ģimenes recepte”.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 24
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 156
Lasīt citas ziņas

Arī Tu vari piedalīties konkursā un vinnēt vērtīgas balvas. Vairāk informācijas ŠEIT.

 

Sastāvdaļas: (4 personām): 1 vista (1,2-1,5 kg smaga),1 tējk.sāls,1/2tējk.ingvera,1 tējk. maltas paprikas,1 bumbieris, 1ābols, 1banāns, 3 ēdamk. eļļas,1 tējk. sojas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei: apmēram 300 g vistas buljona, 2 tējk. kukurūzas miltu, sāls, melnie pipari, 1 ēdk. apelsīnu sulas koncentrāta.

 

Kā gatavot?

Vistas iekšpusi ierīvē ar sāli, ingveru, papriku. Bumbieri un ābolu noskalo. Banānu nomizo. Vistu pilda ar ābola un bumbiera daiviņām un banāna gabaliņiem.Vistu apziež ar eļļas un sojas masījumu. Gaļu liek cepamajā traukā. Cep 200 grādu tempratūrā apmēram 55 minūtes.

Vistu izņem no trauka. Katlā ielej vistas cepšanas buljonu un pievieno tik daudz vistas buljona.lai iegūtu apmēram 300g šķidruma.

Mērci iebiezina ar nelielā ūdens daudzumā iemaisītiem kukurūzas miltiem. Mērci uzkarsē,pievieno sāli,piparus un apelsīna sulas koncentrātu.Vistu sadala, pasniedz ar mērci un rīsu un dārzeņu maisījumu.

Labu apetīti!

 

Receptes stāsts

Tā kā mūsu bērni ir jau savā dzīvē un mūsmājās ir gaidīti ciemiņi, šis ēdiens ir kļuvis par mūsu ģimenes īpašo ēdienu.

 

Tā kā mūsu bērni ir jau savā dzīvē un mūsmājās ir gaidīti ciemiņi, šis ēdiens ir kļuvis par mūsu ģimenes īpašo ēdienu.

 

Ar savu interesanto garšu tas kļuvis par mūsu īpašo ēdienu, kuru pat nesmādē mazmeitiņa Marta.Gatavojam visi kopā, atceroties pagājušos laikus mājās, un tas rada kopības sajūtu.

 

Recepti iesūtīja Aigars Kalniņš.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.