Mobilā versija
Brīdinājums +2.0°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
27. oktobris, 2014
Drukāt

Vistas fahita. “Tex-Mex” virtuves recepte (1)

IMG_4928-1

Vistas fahita

Sastāvdaļas

2 vistas krūtiņas filejas gabaliņi

3 tējk. Santa Maria fahitas garšvielu maisījuma

1 sarkanā paprika

1 zaļā paprika

1 paliels sīpols

1 iepakojums Santa Maria tortiļu (kviešu, pilngraudu kviešu)

4 ēd. k. Santa Maria ķiploku salsas

2 ēd. k. eļļas cepšanai

Santa Maria gvakamoles dip mērce pasniegšanai

Apcep vistu no abām pusēm, līdz tā ir zeltaini brūna. Sagriež strēmelītēs sīpolu un papriku.

Ieber dārzeņus pannā, pievieno garšvielu maisījumu un cep uz lēnas uguns, līdz dārzeņi ir nedaudz kraukšķīgi.

Krāsnī apgrauzdē tortiļas (150° C temperatūrā 6 minūtes).

Uzklāj uz tortiļām salsu, uzliek dārzeņus un vistu.

Pasniedz ar gvakamoles mērci.

Ātri un viegli pagatavojams ēdiens.

* Veģetārieši vistas krūtiņas vietā noteikti var izmanot pupiņas, cepšanas procesā pievienojot Burito garšvielu maisījumu.

Pievienot komentāru

Komentāri (1)

  1. Te takš tīrākā Santa Maria reklāma!!!

Draugiem Facebook Twitter Google+