Vistas fileja folijā ar kaltētiem tomātiem, makaroniem un jogurta mērci 0

 Sastāvdaļas: 400 g vistas filejas, 200 g bezpiedevu jogurta, 50 g sojas mērces, 3 daiviņas ķiploka, 50 g spinātu lapu, 50 g kaltētu tomātu, šķipsniņa jūras sāls, makaroni, sviests.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot?

Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi
Lasīt citas ziņas

Vistas fileju sagriež strēmelītēs un 30 minūtes marinē (marinādi gatavo no jogurta, sojas mērces un ķiplokiem). Fileju cep cepeškrāsnī 20 minūtes 160 grādos.

Sālsūdenī izvāra makaronus, sviestā viegli apcep, pārlej ar mērci.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mērcei spinātus sablenderē ar jogurtu un jūras sāli. Ēdienu dekorē ar kaltētiem tomātiem.

Idejas kopā lika “Karīna&Co” direktors un šefpavārs Juris Karlsons un AS “Tukuma piens” mārketinga vadītājs Armands Artihovičs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.