Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
20. septembris, 2013
Drukāt

Vistas filejas rullītis ar ķiploku–spinātu pildījumu


Foto-Valdis SemjonovsFoto-Valdis Semjonovs

Sastāvdaļas: (1 cilvēkam) vistas fileja, 4 bekona šķēles, 30 g spinātu, tomāts, kartupeļi, piens, sviests, ķiploki, eļļa, pētersīļi, garšvielas vistas gaļai.

 

Kā gatavot?

Vistas fileju izklapē, uzbārsta nedaudz sāls un garšvielas vistas gaļai, liek spinātus, kas apcepti nelielā eļļas daudzumā ar ķiplokiem. Fileju satin rullītī, apkārt aptin bekona šķēles, sastiprina ar koka irbulīšiem. Cep cepeškrāsnī 12 – 15 minūtes 200 grādu temperatūrā. Uz vienas pannas ar rullīšiem liek tomātu, kuram nogriež cepurīti un iepilda garšaugu masu, kas pagatavota, sablendējot pētersīļus, ķiplokus un olīveļļu un pievienojot sāli.

No kartupeļiem, piena un sviesta pagatavo tradicionālo kartupeļu biezeni, klāt piespiežot ķiploku.

 

Gatavoja “Ķiploku kroga” pavārs Valērijs Radionovs

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+