Vistas frikasē ar pankūkām 0

SIA “Ogres Prestižs” veikals “Top” un restorāns “Ogres Prestižs” darbojas jau septīto gadu. 
– Aukstajā gadalaikā cilvēki biežāk izvēlas sātīgus ēdienus – pelēkos zirņus, krāsnī ceptus kartupeļus un gaļu, piemēram, karbonādi ar kauliņu, sutinātus kāpostus, kāpostu zupu.

Reklāma
Reklāma
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 32
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 sieviešu un 5 vīriešu vārdus, kas nes laimi to īpašniekiem 30
Putins ir izmēģinājis jaunu “superieroci”, kādu pasaule “vēl nav redzējusi” 154
Lasīt citas ziņas

Bet gardēži izvēlas jūras velšu zupu ar garnelēm, mīdijām un grilētu lasi vai foreli, – stāsta SIA “Ogres Prestižs” ražošanas daļas vadītāja Ruta Sprukste. Restorāna ēdienu klāstā ir plašs uzkodu, salātu, zupu, pamatēdienu, tostarp vistas un zivju ēdienu, kā arī desertu klāsts visām gaumēm. Īpaši garda pavārei Valentīnai Dubrovai izdodas cepta melnā saida, arī grilēti dārzeņi, ar ķiplokiem un biezpienu pildīti baklažāni, sīpolu sitenis un rullīši no liellopu gaļas. Piedāvājumā arī dažādas pikantas mērcītes, bet pie kafijas var baudīt “Ogres Prestiža” kulinārijā ceptas smalkmaizītes, pīrādziņus un kūkas. Par tām gādā konditore Marika Bērziņa. 2011. gadā izstādē ”Riga Food” konditorejas uzņēmumu konkursā SIA “Ogres Prestižs” ieguva 
1. vietu un titulu “Gada konditorejas uzņēmums”.

Vistas frikasē ar pankūkām

Sastāvdaļas. Vistas fileja, šampinjoni, burkāni, puravi. Mīklai: olas, piens, milti.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kā gatavot? Vistas fileju sagriež gabaliņos un pannā apcep. Pievieno viegli novārīta burkāna ripiņas, sagrieztus svaigus šampinjonus, puravus, visu apcep. Pielej saldo krējumu, mazliet Vorčesteras mērci, pieber piparus, sāli. Pilda plānajās pankūkās.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.