Mobilā versija
Brīdinājums -0.9°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
15. jūnijs, 2014
Drukāt

Vistas gaļas kotletes ar jaunajiem kabacīšiem un zaļumiem (2)

Foto-foodclub.ruFoto-foodclub.ru

Maigas vistas gaļas kotletītes bez baltmaizes ir vienkārši pagatavojamas un iepriecinās tos, kas rūpējas par savu veselību un figūru, jo nemaz netiek receptē izmantoti milti.

Sastāvdaļas – 250 g kabacīšu, 850 g vistas maltā gaļa, dilles, koriandrs, malti melnie pipari, 1 sīpols, 1 ola, pētersīļi, sāls, augu eļļa.

Pagatavošana. Uz smalkās rīves sarīvēt vienu nelielu kabacīti (radušos sulu atstāt), pierīvēt klāt sīpolu.

Samaltajai gaļai pievienot olu un smalki sagrieztus dažādus zaļumus – dilles, pētersīļus, koriandru u. c. Pievienot sarīvēto kabaci. Visu kārtīgi samaisīt un pievienot garšvielas – sāli, piparus. Iegūtā masa būs nedaudz pašķidra, jo netiek izmantoti milti, bet tas netraucēs izcept burvīgas kotletes.

Uzkarsētā pannā ieliet eļļu, ar karoti izveidot kotletes un likt tās uz stipras uguns apcepties 1 min. no abām pusēm brūnas. Apceptās kotletes likt uz cepešpannas bez taukvielām un cept cepeškrāsnī 180 grādu karstumā apmēram 15 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Komentāri (2)

  1. … ar karoti izveidot kotletes …
    ———————-
    Eurika!!! Kurš ar karoti taisa kotletes, prātiņ, nāc mājās!!!

    • Kāpēc gan nevar veidot kotletes ar karotes palīdzību? Es visu laiku tā daru, jo man nepatīk ar rokām “pļeckāties” pa kotlešu masu.

Draugiem Facebook Twitter Google+