Mobilā versija
Brīdinājums -2.5°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
13. marts, 2014
Drukāt

Vistas krūtiņa ar ziedkāpostu biezeni

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Jautrās meksikāņu noskaņās tirdzniecības centrā “Domina Shopping” tika atklāts jauna koncepta meksikāņu restorāns “Tex-Mex Republic”. Viens no jaunā restorāna ēdienkartes autoriem ir “Mūsdienu Latvijas garša” finālists Artūrs Freibergs, kurš piedāvā gardas meksikāniskas ēdienu receptes ar vistu.

Nepieciešams
200 grami vistas filejas
1 Sarkanais sīpols
Burkāni
Paprika
Ziedkāposti
Cukīni
Sāls
Pipari
Šampinjoni

Pagatavošana

Ņem vistas krūtiņu, pārkaisa ar sāli un pipariem. Cep uz grila vai plīts, līdz vista paliek zeltaini brūna, pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm. Dārzeņus sagriež kubiciņos un apvāra sviestūdenī, līdz tie kļūst mīkstāki. Pēc tam tos var nedaudz apcept. Pagatavo ziedkāpostu biezeni, apgrillē šampinjonus. Visas sastāvdaļas kārto uz šķīvja un pasniedz. Buen Provecho!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+