Mobilā versija
+0.4°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
17. janvāris, 2015
Drukāt

Vistas rulete ar persikiem

Foto-vk.comFoto-vk.com

Gaļas ruletes ar mocarellas sieru izdodas garšīgas un sulīgas. Taču ar persiku tās sanāk fantastiskas – neticami maigas, gardas un skaistas.

Sastāvdaļas – vistas fileja, 40 g mocarellas siera, 2 konservēti persiki, pustējkarote sāls, 1 ēdamkarote augu eļļas, pāris šķipsniņas itālu garšvielu, 2 timiāna zariņi.

Pagatavošana.

Vispirms sagatavo pamata produktus – gaļu, pāris persiku pusīšu, mocarellas gabaliņu, eļļu. Vēlams izmantot kārtīgu filejas gabalu (350 – 400 g).

Fileju ar asu nazi pārgriež gareniski uz pusēm, katru atsevišķi ietin pārtikas plēvē un no abām pusēm viegli izklapē.

Fileju izklāj, pasāla, pārkaisa ar itāļu garšvielām, pa virsu uzkaisa sarīvētu mocarellu. Viegli piespiež, lai nejuktu laukā.

Persikus sagriež šķēlītēs un liek virsū uz sarīvētā siera. Fileju uzmanīgi sarullē, pārsien ar diegu.

Cepamo formu ietauko ar eļļu, liek satītās filejas, ar otiņu tās nosmērē ar eļļu. Virsū katrai uzliek sausu timiāna zariņu.

Ruletes cep 180 – 190 grādu karstā cepeškrāsnī apmēram 20 – 25 minūtes.

Visgardākās šīs ruletes ir uzreiz pēc cepšanas – vēl karstas.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+