Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
28. augusts, 2015
Drukāt

Vistas stienīši ar kokosriestu skaidiņām

vistas-stienisi
Sastāvdaļas:

500g vistas fileja
1 kokosrieksts
2 olas
saldā čili mērce

Vairumam cilvēku kokosriekstu skaidiņas asociējas ar piedevu pie cepumiem un citiem saldumiem. Taču tie ir maldi. Izmēģiniet šo recepti un piekritīsiet, kokosriekstu skaidiņas lieliski papildina arī vistas gaļas ēdienus.

Pagatavošana

Cepeškrāsni uzkarsēt līdz 180 grādiem. Cepešpannu izklāt ar cepamo papīru.

Vistas filejas sagriezt garās strēmelītēs. Var uzreiz ņemt mazās vistas filejas.

No koksrieksta notecināt šķidrumu, atdalīt mīkstumu. Olas uzputot ar notecināto šķidrumu. Mīkstumu sarīvēt skaidiņās uz dārzeņu rīves.

Vistas gabaliņus vispirms iemērkt olas maisījumā, tad kokosa skaidiņās. Sagatavotas filejas sakārtot uz cepešpannas un cept apm. 15 min, līdz vista ir gatava.

Pasniedz ar saldo čili mērci.

 

Recepte tapusi, sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā

bonap

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+