Mobilā versija
+5.5°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
6. septembris, 2015
Drukāt

Vistas veltnīši ar kūpinātu sieru

Foto-vk.comFoto-vk.com

Sastāvdaļas – vistas fileja, plānas bekona šķēlītes, kūpināts siers.

Sastāvdaļas mērcei – 2 krustnagliņas, 6 – 7 piparu graudiņi, 2 ēdamkarotes kečupa, 4 ēdamkarotes sojas mērces.

Pagatavošana.

Vistas fileju viegli izklapē. Sieru sagriež 1 cm biezos stienīšos. Uz filejas liek siera stienīti un ietin iekšā.

Ņem trīs bekona šķēlītes, izklāj uz galda citu nedaudz virs citas un tajās ietin filejas rullīti ar sieru. Veltnīšus cieši sarindo cepamajā traukā.

Sagatavo mērci. Krustnagliņas un piparus sasmalcina piestiņā vai sablendē, pievieno kečupu un sojas mērci, visu kārtīgi samaisa.

Ar šo mērcīti dāsni pārsmērē visus veltnīšus un cep 200 grādus karstā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. Sāls nav nepieciešams, jo bekons un siers ir jau diezgan sāļš. Formu ietaukot nevajag, jo bekona šķēles dos nepieciešamos taukus.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+