Mobilā versija
Brīdinājums -2.3°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
3. septembris, 2014
Drukāt

Vistiņas rīvmaizē

Foto - eda.ruFoto - eda.ru

Sastāvdaļas:

1/2 glāze rīvmaizes

1 vista

2 ēdamkarotes kviešu miltu

1 ola

5 ēdamkarotes augu eļļas

1. Vistu uzvāra un pēc tam sadala gabaliņos.

2. Katru gabaliņu sasāla, apgroza no sākuma miltos, pēc tam sakultā olā, tad – rīvmaizē, un cep eļļā aptuveni 8-10 minūtes.

3. Pasniedz ar zaļajiem salātiem, gurķiem vai dārzeņu salātiem un citrona strēmelītēm.

 

 Recepte no eda.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+