Foto – Shutterstock

Vistu aknu pastēte ar āboliem 0

Sastāvdaļas
• 600 g vistu aknu
• 200 g saldā krējuma
• 2 avokado
• 2 skābi āboli
• 1 liels sīpols
• 2 ķiploka daiviņas
• 1,5 ēdamkarotes konjaka
• 1 tējkarote Vusteršīras mērces
• citrons
• pipari
• sāls

Reklāma
Reklāma
Notriektā tautumeita 7
Veselam
Zinātnieki atklājuši iemeslu, kas varētu izskaidrot gados jaunu cilvēku biežo saslimstību ar vēzi 57
Mistika: pie Ukrainas robežas atvēries milzīgs krāteris, ko dēvē par “portālu uz pazemes pasauli” 63
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Vistu aknas sagriež sīkāk. Sīpolu, ābolus nomizo un sasmalcina. Pannā nedaudz apcep akniņas, pievieno sīpolu, ābolu, izspiestus ķiplokus, Vusteršīras mērci, piparus un sāli. Cep. Kad aknas gatavas, iemaisa konjaku un saldo krējumu, vēl pacep dažas minūtes. Sablendē. Masu ievieto lēzenā traukā un atdzesē. Tad pārklāj ar plāni sagrieztu avokado un apslaka ar citrona sulu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.