Foto – Anda Krauze

Wolmar pica 
 0

SASTĀVDAĻAS Picas mīkla – 350 g, picas mērce, siers, cepta vistas fileja, marinēti šampinjoni, konservēti artišoki, ķiršu tomāti, “Pik-nic” siers, svaigi pētersīļi, garšviela picām, olīveļļa.


Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Saules uzliesmojumu dēļ Zemi pārņēmusi spēcīga magnētiskā vētra. Cik dienu tā plosīsies?
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Mīklu izveltnē. “Pic-nic” sieru sagriež plānās strēmelēs un ierullē picas malās. Pamatni apsmērē ar picas mērci. Virsū liek daļu no picas siera, ceptu vistas fileju, marinētus šampinjonus un artišokus. Pievieno ķiršu tomātiņu pusītes. Liek virsū atlikušo sieru, pārkaisa ar picas garšvielām. Cep 250 – 300 grādos apmēram 5 minūtes. Pildīto malu nosmērē ar olīveļļu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.