Mobilā versija
-2.0°C
Voldemārs, Valdemārs, Valdis
Svētdiena, 11. decembris, 2016
16. janvāris, 2014
Drukāt

Zaļie lapu salāti ar dārzeņiem un Kamambēra sieru

Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas: Salātu lapas – lollo biando un romiešu, Kamambēra siers, ķiršu tomātiņi, burkāni, ananass, svaigs gurķis. Mērcei: dzērvenes, cukurs, olīveļļa.

Kā gatavot?

Salātu lapas saplūkā un kārto uz šķīvja. Pievieno rīvētu burkānu, ķiršu tomātu pusītes, svaiga gurķa un ananasa gabaliņus, pāri liek Kamambēra siera šķēlītes. Vietām uzslaka mērci, ko gatavo, dzērveņu ievārījumu sajaucot ar olīveļļu.

 

“Trusis kafē” recepte

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+