Mobilā versija
+8.4°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
7. jūlijs, 2015
Drukāt

Zaļie salāti ar garnelēm

Foto-iamcookFoto-iamcook

Sastāvdaļas – 200 g saldētu garneļu, salātlapas, 2 olas.

Sastāvdaļas mērcei – 100 g olīveļļas, tējkarote sinepes, tējkarote citrona sulas, sāls un malti melnie pipari pēc garšas.

Pagatavošana.

Salātlapas rūpīgi nomazgā, nosusina, sagriež plānās strēmelēs.

Garneles atlaidina istabas temperatūrā, liek verdošā viegli sālītā ūdenī un vāra 3 – 5 minūtes. Pēc tam ieliek caurdurī, atdzesē, noloba un pārgriež uz pusēm.

Olas cieti novāra un sagriež nelielos gabaliņos.

Bļodiņā olīveļļu samaisa ar citrona sulu, pievieno sinepes, sāli un piparus. Visu sakuļ ar putu slotiņu.

Traukā savieno salātus, garneles un olas, samaisa. Pārlej mērcīti un vēlreiz visu samaisa.

Pasniedzot pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+