Mobilā versija
+5.2°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
5. aprīlis, 2012
Drukāt

Zaļie salāti ar kraukšķīgu bekonu un mandarīniem

Recepte3-ak6

Sastāvdaļas. Salātu maisījums (rukola, frisē, radičio u. c.),mandarīni, balzametiķis, olīveļļa, bekons.

 

Kā gatavot?

 Bekonu griež plānās šķēlēs un cep, līdz tas kļūst kraukšķīgs. Mandarīnus nomizo, sadala daiviņās un atbrīvo no plēvītēm. Uz šķīvja kārto zaļos salātus, pārlej ar balzametiķa un olīveļļas mērci. Uz salātiem liek cepto bekonu un mandarīnu daiviņas.

 

Gatavoja atpūtas kompleksa “Turbas” šefpavāre Agnese Ventiniece.

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+