Mobilā versija
Brīdinājums -0.4°C
Evija, Raita, Jogita
Sestdiena, 3. decembris, 2016
10. augusts, 2012
Drukāt

Zandarts ar smiltsērkšķu mērci, kuskusu un ceptiem dārzeņiem


Foto - Anda KrauzeFoto - Anda Krauze

Sastāvdaļas: Zandarta fileja, milti, paprikas pulveris, sāls, pipari. Mērcei: smiltsērkšķu sīrups, kartupeļu ciete. Piedevām: kuskuss, sviests, cukini, burkāni, kālis, timiāns, ķiploks, garšvielas, dilles.


 

Kā gatavot?

Zandartu nedaudz apsāla, sapiparo, panē miltu un paprikas maisījumā. Cep sakarsētos taukos – ar ādu uz leju, turpina cept krāsnī 180 grādos 5 – 10 minūtes. Smiltsērkšķu sīrupu mazliet atšķaida ar ūdeni, pievieno garšvielas, iebiezina ar kartupeļu cieti, uzvāra. Kuskusu aplej ar karstu ūdeni, atstāj uz 2 – 5 minūtēm, pievieno sviestu, garšvielas, uzkarsē. Stienīšos sagrieztus dārzeņus apcep sviestā, pievieno ķiploku, timiānu, garšvielas. Kārto uz šķīvja. Rotā ar dillēm.

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+