Mobilā versija
+5.9°C
Sarmīte, Tabita
Piektdiena, 9. decembris, 2016
23. novembris, 2014
Drukāt

Želeja no kefīra

Foto-ShutterstockFoto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 2 glāzes kefīra, 3 ēdamkarotes cukura, puscitrona rīvēta miziņa, 2 ēdamkarotes želatīna.

Pagatavošana.

Aukstā ūdenī uzbriedina želatīnu, pēc tam ūdens peldē silda, kamēr želatīns ir pilnībā izkusis.

Kefīram pievieno cukuru, rīvētu citrona miziņu un siltu izkausētu želatīnu.

Visu rūpīgi samaisa un pilda trauciņos.

Liek ledusskapī, kamēr sastingst.

Rotā pēc vēlmēm.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+