Mobilā versija
-0.5°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
21. augusts, 2012
Drukāt

Žemaišu pankūkas

Foto-LETAFoto-LETA

Sastāvdaļas: 1 kg kartupeļu,
 1 ola,
 1 sīpols,
 300 g liellopu gaļas,
 eļļa,
 sāls,
 melnie maltie pipari.

Mērcei: sīpoli, 
saldais krējums, 
milti, 
sāls.

 

Kā gatavot?

Vārītus kartupeļus samīca, pievieno olu un sāli. No vārītas samaltas gaļas, apceptiem sīpoliem, melniem maltiem pipariem gatavo pildījumu. No kartupeļu masas veido plācenīšus, tos pilda ar gaļu un cep. Pasniedz ar sīpolu un saldā krējuma mērci vai ar skābo krējumu.

 

Gatavoja Rīgas lietuviešu vidusskolas direktore Aldona Treija

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+