Mobilā versija
+2.2°C
Gunārs, Vladimirs, Gunis
Ceturtdiena, 8. decembris, 2016
6. jūnijs, 2014
Drukāt

Ceptas zemenes ar biezpienu un balto šokolādi. Fotorecepte soli pa solim

Foto - gotovimdoma.ruFoto - gotovimdoma.ru

Šajā receptē svarīgi ir masu maisīt viegli, citādi tā kļūs kā mīkla. Ja nedabūjat pistācijas, tās var aizvietot ar mandelēm.

100 g sausa biezpiena

25 g sviesta (kausēšanai)

35 g maltu mandeļu

15 g miltu

45 g pūdercukura

50 g baltās šokolādes

Virspusītei:

400 g zemeņu

1 ēdamkarote ķiršu vai augļu liķiera

Rotāšanai:

1 ēdamkarote notīrītu pistāciju

Recepte no gotovimdoma.ru

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+