Mobilā versija
+4.7°C
Guna, Judīte
Sestdiena, 10. decembris, 2016
30. jūnijs, 2014
Drukāt

Zemenes ar kivi. Savdabīgs ievārījums

Foto-Aija GeidaFoto-Aija Geida

Sastāvdaļas (litram ievārījuma): 600 g zemeņu, 250 g kivi, 400 g ievārījuma cukura, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

 

Kā gatavot?

Zemenes sagriež gabaliņos, kivi nomizo un arī sagriež. Liek katlā, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pievieno ievārījuma cukuru un vaniļas cukuru (tādu, kam sastāvā ir īsta vaniļa, nevis ķīmiski sintezētais vanilīns!). Vāra 5 minūtes, beigās nosmeļot putas. Tad pilda burciņās un aizvāko.

 

 

 

 

Pievienot komentāru

Draugiem Facebook Twitter Google+