Foto – Bonappetit.lv

Zemenes ar krējuma debesmannu 0

Pagatavošana
Želatīnu pārliet ar ūdeni un uzbriedināt. Krējumu sajaukt ar jogurtu, citrona sulu, 50g pūdercukura un vaniļas cukuru. Želatīnu izkausēt uz lēnas uguns un sajaukt ar divām ēdamkarotēm krējuma masas un tad iejaukt pārējā krējuma masā. Ielikt ledusskapī un 5-10 min lai sāk želēties.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 69
RAKSTA REDAKTORS
“Šis nav pirmais signāls, ka mūsu valstī kaut kas nav kārtībā” – Horens Stalbe atklāti par sajūtām pēc piedzīvotā uzbrukuma benzīntankā 80
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
Lasīt citas ziņas

Olu baltumus saputot stingrās putās ar 2 ēd.k pūdercukura. Saputot saldo krējumu.

Kad krējuma masa sāks želēties, viņai piejaukt klāt vispirms saldo krējumu, pēc tam olu baltumus. Zemenes sasmalcināt blenderī ar 2 ēd.k pūdercukura un salikt trauciņos. Pa virsu salikt debesmannas bumbiņas un dekorēt to visu ar šokolādes sīrupu vai arī ar izkausētu ūdens peldē šokolādi.

Recepti piedāvā

CITI ŠOBRĪD LASA

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.